Други

Четвъртък, 06 Април 2017 17:42

В предаването тази седмица

В броя: Демо сеитба на слънчоглед и царевица - хибриди на Пионер, в землището на с. Яздач, общ. Чирпан, на полета, обработвани от Булагро Груп Холдинг ЕАД. Интервю с Тихомир Острешев - Регионален представител на Пионер Семена и Генко Митев - Ръководител производство в Булагро за топ хибридите на Пионер. Синджента - иновации в лозарството - репортаж с интервю за опита на италианските гроздо и винопроизводители, Хибридите на SAATEN UNION- интервю с Таня Петкова - Управител на Рапул България от Агра 2017 - предложенията за 2017 г., фермери за продуктите на FMC в царевица и слънчоглед. Гибралтар - рай за…
Филм за успешните технологии в зърнопроизводството и лозарството - семена, растителна защита, торене и техника - фермери за опита си през стопанската 2014-2015 г. с продуктите на БАСФ, БАЙЕР КРОПСАЙАНС, ПИОНЕР СЕМЕНА, ДЮПОН РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА, СИНДЖЕНТА, АДАМА ГРУП , ЕУРАЛИС СЕМЕНА, ТИМАК АГРО, FMC.
Петък, 27 Март 2015 08:17

Медали за Дивес Естейт

Два Сребърни Медала за своите отлични вина от собствени лозя спечели на Винария 2015 г. Дивес Естейт - за Розе Специална Селекция и за Каберне Совиньон Барик.
ДИВЕС - ВИНА ОТ СОБСТВЕНИ ЛОЗЯ!