Растителна защита

Интервю с Владимир Аврамов - Регионален Представител на ДюПон Растителна защита  за Североизточна България на партньорска среща  с фермери във Велико Търново. Иновации - хербицидът Ариго в царевица, фунгицидът Аканто  плюс   с регистрация вече и в слънчоглед и рапица.
Интервюта с Андон Чемширов, Милен Дачев, Йордан Танев, Михаил Янев и доц. д-р Станислав Стаматов от Института по Растителни и Генетични Ресурси - Садово.
Интервю с Жечо Мурзов на Техническа среща с фермери в Трявна. Иновацията Капрено, доказаните хербициди Аденго, Лаудис, и др.
Жечо Мурзов, Петьо Петров и Петьо Христов за технологиите на Байер КропСайанс в опазването на основните полски култури. Аденго, Капрено, Лаудис, Мерлин Флекс - доказани хербициди за царевични посеви, чисти от плевели.
Интервю със Стефан Топалов и със Сурай Салиев от годишната среща на Синджента България с гроздо - и винопроизводители от цялата страна в Пловдив. Топ продуктите на Синджента - Динали, Пергадо Ф и Ридомил Голд с мед - сигурна защита на лозята  - за производството на качествено грозде.
Интервю с Витауташ Лиакас - Университет в Каунас, участник в Академия за фермери по инициатива на Георги Мантарлиев - основател и директор на форума в Правец.
Страница 1 от 68