• Бампер Супер и Сулфотрек на Адама Груп - опит в стопанството на Божидар Митов от Търговище, Технологията на ДюПон Растителна защита - интервю с Валентин Реджев от Портфолио Фарм в Асеновец, Сеитба в Захари Стояново, фирма НАВА - интервю с Ивайло Цанев за селекцията на Пионер, Рапул България представи на опитно поле в общ. Нова Загора селекцията в житни на SAATEN UNION, Норвегия - Пътят на Север - репортаж на Аспарух Йончев. Виж още
 • РАПИД откри нов филиал в Монтана

  На 27.10. РАПИД КБ откри с впечатляващо тържество нов филиал - в гр. Монтана. Повече от 350 фермери от Северозападна България, много гости от страната и представители на CLAAS и AMAZONE поздравиха собственика на фирмата Пламен Богоев и екипа на РАПИД КБ с новата база. Виж още
 • Репортаж на Аспарух Йончев от остров Закинтос, Гърция. История на култивираната маслина, отглеждане. Виж още
 • FMC - изборът на "Диневи 01" - с. Могила

  Георги Павлов - агроном във фирма "Диневи 01" - с. Могила, общ. Стара Загора, за опита им с продуктите на FMC в основните полски култури. Виж още
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Растителна защита

Николай Николов - агроном в "Агроелит Митов - Божидар Митов" - Търговище, за действието на Бампер Супер в пшеница и Сулфотрек в царевица - продукти на Адама Груп.  Репортаж за предаването "Успешно земеделие".
Интервю с Георги Павлов - агроном във фирма "Диневи 01" - с. Могила, общ. Стара Загора, за опита им с продуктите на FMC  в основните полски култури.
Тихомир Андонов - представител на фирма "МАКЕ ЕООД Васил Андреев" от с. Пшеничево, Старозагорско и Йордан Танев - собственик на ЕТ "Венат" - Стара Загора, за опита си с продуктите на FMC.
Репортаж на Аспарух Йончев - нощно пръскане с фунгицида на Адама Груп - Бампер Супер в полетата на фирма "Братя Павлови" от гр. Генерал Тошево. Интервю с агронома на фирмата Димитър Михайлов за качествата на фунгицида, който от години се използва във фирмата с голям успех срещу болестите по житните култури.
Репортаж на Аспарух Йончев от Глобална пресконференция на БАСФ в Германия за журналисти от цял свят. Иновации в растителната защита от БАСФ в отговор на предизвикателствата пред земеделието на 21-ви век.
Сряда, 21 Септември 2016 13:49

Жътва в Полско Косово

Интервю с Тодор Москов - Регионален представител на Байер България дивизия КропСайанс и със земеделски производител Николай Йорданов  за  резултатите от жътвата на царевица, опазена чиста с хербицида Аденго.
Страница 1 от 62