• Аканто плюс - резултат от третиране в Шуменско, интервю с Борис Колев - регионален представител на ДюПон Растителна защита, Ивайло Цанев - агроном, представител на фирма Нава - с. Захари Стояново, Добричко, пръскане с Аканто Плюс за здрави жита, Открит ден в Нова Загора с домакин Диян Танев - интервю с Диана АнгеловаВ броя: Аканто плюс - резултат от третиране в Шуменско, интервю с Борис Колев - регионален представител на ДюПон Растителна защита, Ивайло Цанев - агроном, представител на фирма Нава - с. Захари Стояново, Добричко, пръскане с Аканто Плюс за здрави жита, Открит ден в Нова Загора с домакин Диян Танев, мнения на фермери от Бургаско и Елхово за торовете и биостимулаторите на Тимак Агро, Грифос 36СЛ - приложение в стърнища, Шарпен 33 ЕК - хербицид на Суми Агро - пръскане в Плевенско, рапични хибриди на Синджента в полетата на Кристера Агро. Виж още
 • Рапица от Синджента

  Репортаж от с. Острово, полета с рапица, обработвани от "Агросем" ООД, интервю с Вели Велиев - съдружник във фирмата и с Росица Александрова - Районен представител на Синджента България, за отличните качества на хибридите Каравел и Везувио на Синджента. Виж още
 • Репортаж от землището на Угърчин, област Ловеч, пръскане на рапица с Аканто - фунгицид на ДюПон Растителна защита. Виж още
 • СОЛИГОР за здрави пшеници

  Репортаж от с. Росица, обл. Добрич - пръскане със Солигор на Байер КропСайанс на житни посеви, обработвани от земеделски производител Недялко Славов. Виж още
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Растителна защита

Репортаж от  Открит ден на ДюПон Растителна защита в Стралджа, Ямболско. Интервю с Валентин Реджев - Регионален представител на ДюПон Растителна защита за    приложението на  технологията  с фургицидите Кредо и   Аканто Плюс  и на хербицида Гранстар Супер   в житни култури.
Хербицидът  Глифос 36 СЛ успешно се справя с едногодишни и многогодишни житни  и широколистни плевели  в пшеница и ечемик, независимо от климатичните условия и твърдостта на водата. Хербицид на FMC, представлявана в България от Хеминова България и Румъния.  
Репортаж на Мария Николчева за предаването "Успешно земеделие" - второ фунгицидно пръскане - с Кредо на ДюПон Растителна защита в полетата с пшеница в Сливенско, обработвани от фирма "Екопродукти" с управител Драго Димитров. Интервю с Валентин Реджев - Регионален представител на ДюПон Растителна защита и с Даниел Петков - агроном.
Четвъртък, 05 Май 2016 10:26

Пръскане със Солигор в с. Росица

Репортаж от с. Росица, обл. Добрич - пръскане със Солигор на Байер КропСайанс на житни посеви, обработвани от земеделски производител Недялко Славов.
Репортаж за пръскане с хербицида на Суми Агро България - Шарпен 33 СК в полетата на земеделски производител Георги Таров от Вълчитрън - Плевенско.
Репортаж на Аспарух Йончев от полетата на фирма "ЯНК 100" с управител Стоян Ковачев от Каварна, първо фунгицидно пръскане с фунгицида на АДАМА ГРУП - БАМПЕР СУПЕР.
Страница 1 от 52

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография