Понеделник, 24 Юли 2017 09:21

Аденго,Капрено,Тилмор и Протеус - отлични резултати в Крушари Избрана

Фермерите в община Крушари, Добричка област, са известни с високия си професионализъм. Така изглеждат нивите им и заради правилният избор на продукти за растителна защита. Михаил Димитров има десетгодишен опит с технологиите на Байер и не скрива задоволството си от съотношението цена-качество, което се постига с приложението им. Вижте как изглежда царевицата му в началотона юни . Тук Аденго, приложен почвено, е свършил отлична работа. 
Михаил Димитров е направил опит с новият хербицид на Байер - Капрено и вече е видял безкомпромисното му действие при напреднало смесено заплевеляване. 
Фермерът е убеден, че не трябва да се чака появата на болестите по житните култури, а трабва да се пръска превантивно и той е постъпил точно така със Солигор и Фалкон, а новият топ фунгицид Авиатор е приложил на опитен участък, за да провери действието му. Ето до какви заключения е стигнал до този момент. 
Прекрасна Рапица! Сами виждате колко здрави и силни са растенията в посева на Михаил Димитров. Тилмор и Протеус – те са причината за този многообещаващ посев.

Последно променена в Понеделник, 24 Юли 2017 09:24