• Рапичните хибриди на Синджента в с. Острово, обл. Разград, пръскане с Кредо на ДюПон Растителна защита в Сливенско, сеитба в Захари Стояново със сеялката на AMAZONE EDX 6000, рапица на Еуралис Семена в Добричко. Виж още
 • Рапица от Синджента

  Репортаж от с. Острово, полета с рапица, обработвани от "Агросем" ООД, интервю с Вели Велиев - съдружник във фирмата и с Росица Александрова - Районен представител на Синджента България, за отличните качества на хибридите Каравел и Везувио на Синджента. Виж още
 • Репортаж от землището на Угърчин, област Ловеч, пръскане на рапица с Аканто - фунгицид на ДюПон Растителна защита. Виж още
 • СОЛИГОР за здрави пшеници

  Репортаж от с. Росица, обл. Добрич - пръскане със Солигор на Байер КропСайанс на житни посеви, обработвани от земеделски производител Недялко Славов. Виж още
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Семена

Репортаж на Аспарух Йончев  от землището на с. Александрия, общ. Крушари, Добричко,  в полетата на земеделски производител Боян Балчев, който е засял два топ хибрида на Еуралис Семена - Джейсън и Натали. Интервю с фермера и с Явор Иванов -Регионален технически мениджър на Еуралис за Североизточна България.
Репортаж  на Аспарух Йончев от полета с рапица  в землището на с. Ломци, общ. Попово, където"Кристера Агро"  е  засяла   640 дка с хибрида Октанс, а общо  фирлмата  е  засяла през миналата година 5000 дка с  хибридите на Синджента - Каравел, Октанс и Везувио.
"Сортови семена" - Разград, със собственик Мариела Йорданова, е засял в землището на гр. Кубрат 720 дка с хибрида на Синджента - Каравел, от който и тази година се очакват високи добиви. Интервю с Росица Александрова - Районен представител на Синджента България.
Репортаж от с. Острово, полета с рапица, обработвани от "Агросем" ООД, интервю с Вели Велиев - съдружник във фирмата и с Росица Александрова - Районен представител на Синджента България, за отличните качества на хибридите Каравел и Везувио на Синджента.
Репортаж на Аспарух Йончев от Нова Загора - Опитното поле на фирма "Агроплод" - Диян Танев, интервю с Диана Ангелова - търговски представител на Рапул България за региона. Качествата на хибридите рапица на RAPOOL се доказват и на това поле, на което са представени 16 хибрида - познати и нова селекция.
Репортаж на Аспарух Йончев - интервю с Ивайло  Цанев за сеитбата на царевица в землището на с. Захари Стояново, обл. Добрич,  фирма НАВА. Хибридите  царевица и слънчоглед на ПИОНЕР Семена са предпочитани  от фермерите в региона. Хибридите от Продуктовата  линия  Оптимум Аква Макс  са доказали предимствата си.
Страница 1 от 24

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография