• Жътви на слънчоглед в Добричко - с. Гешаново, ЕТ"Жеко Жеков", Поручик Кърджиево - при Ивайло Лазаров и ЗК в с. Бръшлян, с председател Йордан Тодоров - хибриди на Синджента Неома, Бакарди и Неостар, жътва на царевица, опазена с Аденго на Байер Дивизия КропСайанс в Полско Косово, общ. Бяла, при земеделски производител Николай Йорданов, жътва на пшеница в Захари Стояново - Ивайло Цанев за технологията на ДюПон Растителна защита. "Орлови скали" - край Ардино, Родопите. Виж още
  • Жътва на високоолеиновите Таленто и Експерто

    Иван Костадинов - Продуктов Мениджър на Пионер Семена и инж. Росен Коев за представените хибриди царевица от продуктовата линия Optimum AQUA Max, както и останалите нови и познати хибриди с отличен потенциал за добив и качествена продукция. Виж още
  • Ася Йорданова от Семинар на БАСФ в Стара Загора за приложението на Карикс. Виж още
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Семена

Събота, 17 Септември 2016 15:51

Жътва в с. Бръшлян

В землището на с. Бръшлян, Русенско, жътвата на слънчогледа е към края си. Председателят на кооперацията Йордан Тодоров вече прави сметка на изкараното от тази култура. Високоолеиновият хибрид на Синджента Експерто е оправдал очакванията и земеделецът го препоръчва на своите колеги, защото отглеждането му е рентабилно. Технологията, която е приложил, не е сложна, споделя председателят.
Жътва в ЗК "Черни Лом" - с. Гърчиново, обл. Търговище, на високоолеиновите хибриди на Синджента Таленто и Експерто. Интервю с агронома Петко Петков за качествата на хибридите.
Петък, 16 Септември 2016 14:22

Жътва на Сим Агро-1 - Добрич

Интервю с Марчо Иванов - Управител на Сим Агро -1, Добрич, за Клиърфийлд Плюс слънчогледовите хибриди на Синджента Неостар и Бакарди и за Клиърфийлд хибрида Неома, от които е получил стабилни добиви въпреки неблагоприятната година.
Репортаж от жътва на слънчоглед в землището на с. Гешаново, обл. Добрич, при земеделски производител Жеко Жеков. Интервю с Радостина Жекова, представител на фирма ЕТ "Жеко Жеков" за резултатите от жътвата на хибридите на Синджента Неома, Бакарди и Неостар.
Сряда, 14 Септември 2016 09:49

Жътва в с. Мадан, обл. Монтана

Жътва в стопанството на фирма "Пивел", с управител Аврам Иванов, с. Мадан, обл. Монтана, на Клиърфийлд Плюс хибридите на Синджента Бакарди и Неостар. Интервю с представителя на фирма "Пивел" - Елица Югова, и с регионалния представител на Синджента - Дилян Тарапанов.
Жътва на слънчоглед - хибриди на Синджента - Бакарди, Неостар и Неома. Интервю със земеделски производител Ивайло Лазаров за качествата на хибридите.
Страница 1 от 30

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография