• Бампер Супер и Сулфотрек на Адама Груп - опит в стопанството на Божидар Митов от Търговище, Технологията на ДюПон Растителна защита - интервю с Валентин Реджев от Портфолио Фарм в Асеновец, Сеитба в Захари Стояново, фирма НАВА - интервю с Ивайло Цанев за селекцията на Пионер, Рапул България представи на опитно поле в общ. Нова Загора селекцията в житни на SAATEN UNION, Норвегия - Пътят на Север - репортаж на Аспарух Йончев. Виж още
 • РАПИД откри нов филиал в Монтана

  На 27.10. РАПИД КБ откри с впечатляващо тържество нов филиал - в гр. Монтана. Повече от 350 фермери от Северозападна България, много гости от страната и представители на CLAAS и AMAZONE поздравиха собственика на фирмата Пламен Богоев и екипа на РАПИД КБ с новата база. Виж още
 • Репортаж на Аспарух Йончев от остров Закинтос, Гърция. История на култивираната маслина, отглеждане. Виж още
 • FMC - изборът на "Диневи 01" - с. Могила

  Георги Павлов - агроном във фирма "Диневи 01" - с. Могила, общ. Стара Загора, за опита им с продуктите на FMC в основните полски култури. Виж още
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Семена

Борислав Горанов и Огнян Крачунов от Кнежа - за качествата на хибрида Конди на Синджента.
Понеделник, 03 Октомври 2016 11:30

Ариозо - отличен хибрид на Синджента

Председателят на ЗК в Кнежа - Георги Хиновски за качествата на хибрида на Синджента Ариозо, който вече втора година сее като втора култура.
Събота, 17 Септември 2016 15:51

Жътва в с. Бръшлян

В землището на с. Бръшлян, Русенско, жътвата на слънчогледа е към края си. Председателят на кооперацията Йордан Тодоров вече прави сметка на изкараното от тази култура. Високоолеиновият хибрид на Синджента Експерто е оправдал очакванията и земеделецът го препоръчва на своите колеги, защото отглеждането му е рентабилно. Технологията, която е приложил, не е сложна, споделя председателят.
Жътва в ЗК "Черни Лом" - с. Гърчиново, обл. Търговище, на високоолеиновите хибриди на Синджента Таленто и Експерто. Интервю с агронома Петко Петков за качествата на хибридите.
Петък, 16 Септември 2016 14:22

Жътва на Сим Агро-1 - Добрич

Интервю с Марчо Иванов - Управител на Сим Агро -1, Добрич, за Клиърфийлд Плюс слънчогледовите хибриди на Синджента Неостар и Бакарди и за Клиърфийлд хибрида Неома, от които е получил стабилни добиви въпреки неблагоприятната година.
Репортаж от жътва на слънчоглед в землището на с. Гешаново, обл. Добрич, при земеделски производител Жеко Жеков. Интервю с Радостина Жекова, представител на фирма ЕТ "Жеко Жеков" за резултатите от жътвата на хибридите на Синджента Неома, Бакарди и Неостар.
Страница 1 от 30