• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Семена

Интервю с Чавдар Дочев – Търговски директор за Балканите на Пионер и Кънтри Мениджър на ДюПон за България и Иван Костадинов – Продуктов мениджър на Пионер, за предложенията на Пионер Семена - иновации и проверени решения за сезон 2017. Продуктовите линии Optimum® AQUAmax® и Expressтм толерантните хибриди - с нови попълнения, хибриди силажна царевица.
Интервюта от Семинар за фермери в Поморие - февр. 2017 г. Севдалина Георгиева - Търговски Мениджър за България, Търговски представител за Гърция и Сърбия,  за промоционалните предложения на Еуралис - сезон 2017 г. Евгени Динев - Технически Мениджър Еуралис Семена България представя акцентите  в  портфолиото  в царевица, слънчоглед, сорго и соя за сезон 2017. Росен Ганев - Председател на ЗК "Искра" - Генерал Тошево за опита си с хибридите на Еуралис -  Терамис и Флоримис, от които е много доволен и ще продължи да разчита на тях и  този сезон.
Интервю от Агра 2017 с Таня Петкова - Управител на Рапул България, за селекцията на SAATEN UNION в царевица и други пролетни култури.  
Таня Петкова - Управител на Рапул България за слънчогледовите хибриди на SAATEN UNION. Нови попълнения в листата на компанията - Клиърфийлд Плюс хибридите, между които новият Сърпрайз СL Plus, новия Маркеса, Субела и Сурими, Сънтек и др.  
Интервюта с фермери от техническите срещи в Ямбол и Велико Търново, организирани от Пионер Семена и ДюПон Растителна защита.
През 2016-та година Синджента създаде програма „Предимство“, която е изцяло насочена към подпомагането на земеделските производители в отглеждането на високоолеинов слънчоглед и получаването на отлични резултати. Впоследствие се осигурява и пазар на продукцията чрез партньорите на Синджента - български производители на олио и испанската рафинерия за растителни масла Липидос Сантига. Сигурността при производството на високоолеинов слънчоглед идва от факта, че всеки земеделски производител, който се включи, има възможност да подпише тригодишно споразумение с фиксирана премия, което означава, че дори и нещо да се случи с премията през следващите две години, участниците в програмата няма да бъдат засегнати. Отделно те получават…
Страница 1 от 32