• Добив Плюс Експо 2916 в Сенокос, Добричко, интервю с Николай Николов за технологиите на БАСФ в житни, Открит ден на ДюПон Растителна защита в с. Горно Александрово, Сливенско, интервю с Валентин Реджев, Рапул България представи високодобивни хибриди рапица в Първомай, Суми Агро България - технологии в лозарството - интервю с Душан Няголов, FMC - Грифос в стърнища, Еуралис - селекция за високи добиви. Виж още
  • Оранжерийни домати - новости от Синджента

    Интервю с Петър Милчев от Открит ден на Синджента България в Първомай. Четири хибрида домати и растителна защита- за високи добиви от домати в оранжериите. Розов домат Мамстон F1. Виж още
  • Николай Николов - Регионален Търговски мениджър за Североизточна България за успешните технологии на БАСФ в житни култури. Виж още
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Семена

Неделя, 26 Юни 2016 14:34

Открит ден на Агредо

Фирма Агредо представи 6 сорта пшеница и 4 сорта ечемик от продуктовата листа на KWS MOMONT.
Фирма Аграрика с управител Михаил Шевкенов организира Открит ден на твърдата пшеница на опитно поле край Ямбол, където беше представена селекция, подходяща за условията на България. Интервю с Георги Шевкенов, Стефан Топалов, Диана Ангелова и др. за качествата на сортовете твърда пшеница.
Открит ден в землището на с. Горно Александрово, общ. Сливен, интервю с Марин Маринов за качествата на три хибрида слънчоглед и три хибрида царевица на Пионер Семена, които са много подходящи за условията на Южна България.  
Интервю с Николай Чирлов - Регионален Представител на Рапул България за Централна и Южна България за хибридите рапица, представени на опитно поле в Първомай с домакин фирма Хера Агро. Мерцедес е новият топ хибрид на Рапул с потенциал за висок добив и качествено зърно. Представени бяха осем конвенционални и два Клиърфийлд хибрида. Репортаж на Аспарух Йончев за предаването "Успешно земеделие".
Репортаж на Аспарух Йончев от Открит ден на Рапул България в Ломско. Интервю с Ивайло Йончев - Регионален представител за Северозападна България за сортовете и хибридите на SAATEN UNION и RAPOOL. Иновации и изпитани сортове и хибриди в рапица и житни култури.
Репортаж от землището на Бяла Слатина - Открит ден на Рапул България. Интервю с Митко Кътов за селекцията на Rapool - нови и познати хибриди рапица, и на Saaten Union - сортове пшеница и ечемик.Иновации - хибридна пшеница от Saaten Union, високи добиви от сортовете Жокер и Атлон през 2015 г. - над тон зърно от декар в производствени участъци.
Страница 1 от 26

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография