• Глобална пресконференция на БАСФ в Германия, AXION 920 в действие, жътва на царевични хибриди Кобалт и Улисес на Синджента при Красимир Пеловски - Кнежа, жътва на царевица, отгледана по технология на Байер Кроп Сайанс в Полско Косово, интервю с Николай Йорданов, Студентска организация ИААС България, маслината - свещеното дърво. Виж още
 • Глобална пресконференция на БАСФ в Германия

  Иновации в растителната защита от БАСФ в отговор на предизвикателствата пред земеделието на 21-ви век. Виж още
 • Репортаж на Аспарух Йончев от остров Закинтос, Гърция. История на култивираната маслина, отглеждане. Виж още
 • AXION 920 - МОДЕРЕН, ИКОНОМИЧЕН, ПЕРФЕКТЕН!

  Оран с Аxion 920 на CLAAS, закупен от ЗК "Тодор Каблешков" - в с. Каблешково, общ. Тервел. Интервю с Илия Илиев - Регионален представител на РАПИД КБ за качествата на тракторите AXION от девета серия. Виж още
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Семена

Борислав Горанов и Огнян Крачунов от Кнежа - за качествата на хибрида Конди на Синджента.
Понеделник, 03 Октомври 2016 11:30

Ариозо - отличен хибрид на Синджента

Председателят на ЗК в Кнежа - Георги Хиновски за качествата на хибрида на Синджента Ариозо, който вече втора година сее като втора култура.
Събота, 17 Септември 2016 15:51

Жътва в с. Бръшлян

В землището на с. Бръшлян, Русенско, жътвата на слънчогледа е към края си. Председателят на кооперацията Йордан Тодоров вече прави сметка на изкараното от тази култура. Високоолеиновият хибрид на Синджента Експерто е оправдал очакванията и земеделецът го препоръчва на своите колеги, защото отглеждането му е рентабилно. Технологията, която е приложил, не е сложна, споделя председателят.
Жътва в ЗК "Черни Лом" - с. Гърчиново, обл. Търговище, на високоолеиновите хибриди на Синджента Таленто и Експерто. Интервю с агронома Петко Петков за качествата на хибридите.
Петък, 16 Септември 2016 14:22

Жътва на Сим Агро-1 - Добрич

Интервю с Марчо Иванов - Управител на Сим Агро -1, Добрич, за Клиърфийлд Плюс слънчогледовите хибриди на Синджента Неостар и Бакарди и за Клиърфийлд хибрида Неома, от които е получил стабилни добиви въпреки неблагоприятната година.
Репортаж от жътва на слънчоглед в землището на с. Гешаново, обл. Добрич, при земеделски производител Жеко Жеков. Интервю с Радостина Жекова, представител на фирма ЕТ "Жеко Жеков" за резултатите от жътвата на хибридите на Синджента Неома, Бакарди и Неостар.
Страница 1 от 30
4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография