• Николай Николов - успешните технологии на БАСФ, приложени на платформата "Заедно в земеделието" - с. Безводица, с Байер в Германия - посещение на български фермери на Международно селскостопанско изложение, Суммит Агро на Демо полето в Паскалево - Иван Михов, RAPOOL - хибриди рапица за високи и стабилни добиви - Пламен Генчев и Ангел Василев. Виж още
  • Портфолио Фарм - Тръстеник

    Иван Костадинов - Продуктов Мениджър на Пионер Семена и инж. Росен Коев за представените хибриди царевица от продуктовата линия Optimum AQUA Max, както и останалите нови и познати хибриди с отличен потенциал за добив и качествена продукция. Виж още
  • Николай Николов за актуалните предложения на БАСФ - интервю от платформата "Заедно в земеделието" - в с. Безводица, Добричко. Кольо Великов - домакин на платформата "Заедно в земеделието" в с. Безводица за опита му с технологиите на БАСФ в житни, царевица и слънчоглед. Виж още
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Семена

Репортаж от Открит ден на Синджента България в Добричко - Пенчо Паунов представя новият хибрид дини на Синджента - Арашан. Хибридът има  редица предимства - ранозрялост, висока захарност, едни плодове, устойчивост на  неблагоприятни климатични условия.
Интервю с Явор Иванов - Регионален Технически Мениджър за Североизточна България на Еуралис Семена за иновациите, представени на демо полето в с. Безводица, обл. Добрич. Познати и нови хибриди слънчоглед, царевица и сорго.
Интервю на Севдалина Георгиева - Търговски Мениджър за предложенията на Еуралис Семена за есенната кампания. Промоция в рапица.
Вторник, 09 Август 2016 14:31

ЕУРАЛИС СЕМЕНА В БЕЗВОДИЦА

Репортаж от Платформата "Заедно в земеделието", организирана от Еуралис Семена, БАСФ и Оптиком  в землището на с. Безводица. Интервю със Севдалина Георгиева - Търговски Мениджър  на Еуралис Семена България за представените иновативни продукти на демо полето.
Репортаж от Открит ден на Еуралис Семена в землището на с. Панайот Волово, Шуменско. Портфолиото в царевица, слънчоглед и сорго - интервю със Севдалина Георгиева - Търговски Мениджър на Еуралис Семена България и Петър Недков - Регионален търговски представител за новите хибриди и технологични линии в царевица и слънчоглед.
Репортаж от Открит ден на Еуралис Семена в землището на с. Панайот Волово с представяне на портфолиото в царевица, слънчоглед и сорго. Интервю със Севдалина Георгиева - Търговски Мениджър на Еуралис Семена България и Петър Недков - Регионален търговски представител за акцентите в представените хибриди на Опитното поле.
Страница 1 от 29

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография