• Жътва в с. Захари Стояново с LEXION 770 TERRA TRAC, демо жътва на Синджента в с. Добрич, общ. Димитровград, иновацията Hyvido, Открит ден на БАСФ за лозари в с. Могилово, обл. Стара Загора, жътва в с. Росица при Недялко Славов, Ангел Василев от Исперих за хибридите на Rapool, Открит ден на FMC в Садово. Виж още
  • ЖЪТВА НА "ЧЕРНОГОР АГРО"

    Жътва на "Черногор Агро" в землището на с. Стефан Караджа, общ. Вълчи дол, интервю с агронома Димитър Димитров за приложението на фунгицидите Аканто и Кредо и хербицидът Гранстар Супер на ДюПон Растителна защита. Виж още
  • Демо жътва в землището на с. Змеево, Добричко. Интервю с Илия Илиев - Регионален представител на Рапид КБ за качествата на LEXION 770 TERRA-TRAC. Виж още
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Семена

Пионер Семена организира семинар за фермери в Сливен, на който представи портфолиото си в рапица за кампания 2016-2017 г. Интервю с Марин Маринов, Петър Байчев и Димо Стоянов.
Неделя, 24 Юли 2016 08:39

ПОРТФОЛИО ФАРМ В С. ЯКИМОВО

Интервю с Иван Костадинов - Продуктов Мениджър на Пионер Семена за портфолиото в царевица и слънчоглед, представено в опитното поле с домакин Боян Миланов от с. Якимово, обл. Монтана.
Четвъртък, 14 Юли 2016 16:09

ЖЪТВА ПРИ ПЛАМЕН ГЕНЧЕВ

Жътва на рапица  в с. Борисово, обл Русе, интервю с Пламен Генчев - управител на фирма "Сафари" за резултатите от хибридите на RAPOOL. От години известният  зърнопроизводител се доверява на селекцията на RAPOOL, изпитва нови хибриди и избира най-подходящите за неговите полета. Тази година от Мерцедес получава  близо 460 кг среден добив. Фермерът ще засее  тази есен и хибрида Далтон, който на опитни участъци е дал  високи резултати, а също и Рохан, от който  получава  отлични добиви.
Интервю с Ангел Василев - Управител на "Агротида" - Исперих, за резултатите от жътвата на рапицата - 100 % хибриди на Рапул - Шерпа, Висби и Мерцедес. Добивът е средно 460 кг зърно от декар напосев от 4200 дка.
Жътва на рапица, хибрид на Еуралис Семена - Джейсън, в полетата на фирма "Виктория 93" ООД с управител Йордан Караиванов. Интервю с Димитър Сурчев - Регионален Представител за хибридите, които Еуралис Семена предлага през 2016 г. , Акварел, Меркурий, Дунав, Дарко, Натали и Джейсън. Жътвата в Бърдарски геран показа добрия потенциал за добив на средноранния хибрид Джейсън и неговата устойчивост на болести и полягане.
Интервю с Дойчо Дойчев - регионален представител на Пионер Семена за Централна Южна България, от Портфолио Фарм в с. Асеновец, общ. Нова Загора. Най-добре представящите се хибриди царевица в региона са хибридите от продуктовата линия Optimum AQUAmax като P0023, а от слънчогледовите хибриди, в които Пионер има предложения във всички технологии - конвенционална, Клиърфийлд и Експрес - се отличават PIONEER PROTECTOR® СИНЯ КИТКА: P64LE25, P64LE99, P63LE113, P64LE119, P64LC108 и конвенционалния P64LL125.
Страница 1 от 27

Търсене

Dives banner

4

Професионална техника

17

Заснемане от въздуха

time-lapse timothy-allen

Тайм Лапс

kon

Фотография