Петък, 26 Май 2017 15:18

Рапица - хибриди на Еуралис Семена, за високи добиви Избрана

Рапичните хибриди на Еуралис са добре познати и харесвани от българските земеделци. Френската селекция е доказала  високото си  качество и  пригодност за българските условия  - и в Северна, и в Южна България. 

Пет конвенционални хибрида и два  Клиърфийлд   от тях  бяха засяти масово по  българските полета  миналата година и въпреки неблагоприятните условия – показаха устойчивост и пластичност.  Сега  ги виждаме на много места  като здрави растения, обещаващи добър добив . В землището на с. Ковачите, обл. Сливен, рапицата  на Стоян Стоянов изглежда здрава и силна, хибридът Акварел не е подвел стопанина – за втора поредна година. Повече за портфолиото на Еуралис семена – и  кои са най-важните им предимства – нека чуем сега.   

Репортаж от с. Ковачите, интервю с Евгений Динев - Технически Мениджър, Милена Николова - Специалист Маркетинг на Еуралис Семена и земеделски производител Стоян Стоянов от с. Ковачите, за високодобивните хибриди рапица на Еуралис. Два Клиърфийлд - Анжел и Акварел, и 5 конвенционални хибрида правят портфолиото на Еуралис актуално и тази година и с големи възможности за получаването на високи , стабилни добиви във всички региони на страната. Новият хибрид Империо е устойчив и на Фома.

Последно променена в Петък, 26 Май 2017 15:25