Суммит Агро представи на Агра 2018-та изключително богатата си продуктова листа, в която всеки фермер може да намери решение на проблемите в своите полски култури, овощни, зеленчукови градини или лозя. Опитът на много земеделци от цялата страна показа, че продуктите на Суммит Агро са една разумна инвестиция, която се отплаща. Фирмата предлага познати и нови хербициди, фунгициди и инсектициди от италианската компания Сипкам-Оксон , за които научаваме повече от Рафаел Брунети - Мениджър продажби.

Интервю със Силвия Янкова - Търговски директор и Йордан Златев за предложенията на компанията за сезона в основните полски култури и нахут.
Тимак Агро България влиза в новия сезон с обогатено портфолио и разширен екип от експерти. По-близо до фермера на полето, в овощните градини и лозята – това водещо начало за компанията, която предлага на земеделците от страната торове и биостимулатори на световно ниво. Нека чуем с какво впечатлява продуктовата листа на Тимак Агро с интервюта от Агра 2018-та.


В броя: БАСФ - Семинар за фермери - Николай Николов - Пакетни комбинации за всякакви ситуации, Байер КропСайанс - Виолета Дикова - технологии в житните култури, интервю от Семинар за фермери в "Зл. пясъци", Рапул България - Таня Петкова за хибридите царевица и слънчоглед на SAATEN UNION, интервю от Агра, Георги Мантарлиев - интервю от Академия за фермери - форум в Пловдив, идеи за устойчивото земеделие, FMC - печелившата комбинация за житните култури - Импакт и Гранстар Супер.

Интервю с Дойчо Дойчев от Агра - селекцията на Пионер Семена в царевица и слънчоглед - предложения за сезон 2018.

И тази година много фермери ще изберат царевичните и слънчогледови хибриди на любимата марка Пионер, защото имат добрия опит с тях като високодобивни и устойчиви – на болести и стрес от климатичните промени. На Агра 2018-та земеделци от цялата страна се срещнаха с екипа на компанията и научиха някои новости в продуктовата листа, която е допълнена с имена от новата селекция на Пионер.

Изборът е още по-голям – за всякакви условия и цели на производството.

В броя: Предложения за сезона от БАСФ - интервю с Върбан Върбанов и Галин Ганчев от Агра 2018, Делан Про и Серкадис - експерти в лозята, Байер КроСайанс - интервю с фермери и с Радостина Димитрова - Капрено и др. продукти за РЗ, Тимак Агро България - интервю със Силвия Янкова - Търговски директор и Йордан Златев за предложенията на компанията за сезона в основните полски култури и нахут, Димитър Петков - Управител на Агредо ЕООД - висококачествените семена от KWS MOMONT, FMC - Печелившата комбинация Импакт и Гранстар Супер.

Интервю с Милен Борисов и Елена Андреева за предложенията на ДюПон Растителна защита в основните полски култури за сезон 2018 г. ДЮПОН растителна защита заяви на Агра 2018 –та година силното си присъствие на пазара с обогатено портфолио за сезона с редица нови продукти. Към познатите и изпитани от земеделците хербициди, фунгициди и инсектициди, са добавени нови имена, които ще ви направят още по-успешни в борбата за чисти и здрави посеви в основните полски култури. Сиелекс – SDHI фунгицидът от ново поколение е много точен избор тази пролет. Дюпон надгражда своите ефективни растителнозащитни схеми с нови продукти, които са пример за растителна защита от най-висока класа. Пакетните предложения на ДюПон Растителна защита ще ви позволят да направите избор на ефективни и икономически изгодни схеми за предстоящия сезон в основните полски култури.

Интервю с Радостина Димитрова - Мениджър Ключови Клиенти на Байер КропСайанс за области Плевен и Ловеч от Семинар за фермери в Правец.
Христо Иванов - Земеделски производител от Плевен и Христо Краев - Председател на ЗК "Зора" - с. Върбица, за опита си с продуктите на Байер КропСайанс - Капрено, Лаудис, Аденго, Авиатор и др. в царевица, житни култури и слънчоглед.
Вторник, 13 Март 2018 15:50

Академия за фермери - 2018 г.

Интервю с Георги Мантарлиев - Директор и основател на Академия за фермери, от форум в Пловдив. Идеи за биологичното земеделие с цел опазване и повишаване на почвеното плодородие, методи на устойчивото земеделие.

Интервю с Явор Параланов - Търговски Директор на Агредо ЕООД от Агра 2018 и Хуан Боске - Представител на DAYMSA.

Четири продукта - биостимулатори от испанската фирма DAYMSA, която се представлява у нас от Агредо ЕООД, ще ви бъдат много полезни тази пролет, когато житните култури ще се борят със стреса от неблагоприятните климатичните условия и други фактори.

Интервю с Димитър Петков - Управител на АГРЕДО ЕООД от Агра 2018. Агредо – семена и биостимулатори на световно ниво – така българските фермери разпознават фирмата, която предоставя висококачествените семена: мека и твърда пшеница, ечемик и рапица на KWS MOMONT, заедно с продуктите за преодоляване на стреса и ограничаване влиянието на неблагоприятните фактори по време на вегетация на културите от DAYMSA. Агредо работи за вашата промяна с активни решения – това е мотивацията на екипът от професионалисти, с който се срещнахме на Агра 2018-та.
Страница 1 от 137