20 Ноември 2019

Иновативното портфолио на Тимак Агро за есенната кампания - семинар в Правец

01 Юли 2019

На 12 юни Тимак Агро България проведе в Правец специализиран семинар за представяне на своето иновативно портфолио пред старта на есенна кампания. На събитието присъстваха близо 300 земеделци и представители на Тимак Агро и Група Рулие за Зона Източна Европа от Румъния, Гърция, Украйна и Молдова. Димитрис Репас - Маркетинг Мениджър за Зона Източна Европа, запозна участниците с дейността на Група Рулие и нейната мисия, научно-изследователска дейност, патенти и нови продукти, като акцентира върху дългосрочната стратегия за посрещане предизвикателствата на бъдещето – изхранването на растящото население на планетата, резките климатични промени и др. Бяха представени и основните гами продукти на Тимак Агро и тяхното приложение за преодоляване на негативния ефект върху растенията от стресовите фактори и за увеличаване на добива.

Продуктовият Мениджър на Тимак Агро - Милен Дребов  акцентира върху предимствата на иновативния комплекс Top-Phos. Той е основно оръжие в преодоляването на различни проблеми, свързани с почвеното плодородие. Изтъкната беше ключовата роля на фосфора за развитието на културите и ролята на Top-Phos  за повишаването качеството  на продукцията и добива.

Бяха показани примери от клиенти на Тимак Агро, които с помощта на цялостни технологии за подхранване са решили  основни агрономически проблеми, възникнали в резултат на резките температурни изменения, сушата и други стресови фактори.

Експертите на компанията  с право могат да твърдят, че разполагат с пълен спектър от комплексни решения на  всички проблемни ситуации на полето.  Продуктите на Тимак Агро  доказано водят до повишаване на рентабилността на производството  и печалбата   на  земеделските производители.

Последно променена в Понеделник, 01 Юли 2019 08:31

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand