23 Август 2019

Семена

Портфолио Фарм в с. Тръстеник, на полето на ПК „Зора“ с председател инж. Росен Коев, представи растителната защита на Кортева Агрисайанс в царевица и слънчоглед. Топ хербицидът Ариго се доказа и тази година като безспорен победител в контрола на смесен тип заплевеляване в царевицата. Интервю с Милен Борисов.
Традиционното Портфолио Фарм в с. Тръстеник, при домакин ПК „Зора“ с председател инж. Росен Коев, оправда очакванията за мащабна демо платформа, на която фермерите от Централна Северна България видяха пълното портфолио на Кортева Агрисайанс вцаревица и слънчоглед. За никого не е изненада прекрасния вид на царевичните хибриди, за които тук се бяха погрижили както подобава на царицата на полето. Ветерани и нови хибриди, при различни гъстоти на сеитба и норми на торене – всичко тук е в услуга на фермерите, които могат да изберат най-доброто за своите полета. Ето и някои особености на хибридите и опита, които агрономите държат да…
Слънчогледовите хибриди на Пионер семена, съставна част от портфолиото на Кортева Агрисайанс, са представени в пълната си гама на демонстрационното поле в с. Тръстеник, отгледани грижливо от ПК „Зора“ с председател инж. Росен Коев. Многообразието на тези хибриди ни представя Румяна Иванова, която разбира се, започва с най-успешната технология в тази култура - Експрес Сън. Интервю с Румяна Иванова.
 Открит ден на Caussade Semences в землището на с. Червена, общ. Свищов на отлично подготвеното демо поле на ЗППК „Единство“ с председател Йордан Петров. Председателят на Кооперацията в с. Червена има опит от три години със сортовете пшеница на Косад Семанс. Този сезон сее за първи път техни хибриди царевица и слънчоглед и до момента е доволен от представянето им. Интервю с Дилян Савов - Мениджър Западна България и Йордан Петров за качествата на нови и познати хибриди царевица от Косад Семанс, отглеждани на демо полето в с. Червена.
 Открит ден на Caussade Semences в землището на с. Червена, общ. Свищов на отлично подготвеното демо поле на ЗППК „Единство“ с председател Йордан Петров. Интервю с Янко Константин - Мениджър "Развитие" за Източна Европа на Caussade Semences и Александър Костов - Мениджър Ключови Клиенти за иновацията HI CORN в царевица.
 Открит ден на Caussade Semences в землището на с. Червена, общ. Свищов. На отлично подготвеното демо поле на ЗППК „Единство“ с председател Йордан Петров , много земеделци от региона се запознаха със селекцията на френската фирма , представена с богат избор от хибриди за високи и стабилни добиви в царевица и слънчоглед. На това поле видяхме 12 хибрида слънчоглед и още толкова – царевица, подходящи за всякакви условия и цели на производството. Интервю с Янко Константин - Мениджър "Развитие" за Източна Европа на Caussade Semences, Атанас Йовчев - Мениджър Източна България, Ненчо Ненчев - Търговски Представител области Плевен, Ловеч и…
Страница 1 от 59

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand