26 Май 2024

Торове

Тихомир Вичев - Мениджър продажби на АФЕР България за юбилея на компанията, който се чества тази година. 50 години растеж и просперитет с реален принос в развитието на българското земеделие.
Тихомир Вичев - Мениджър продажби на АФЕР България за новости в производствената програма и портфолиото на компанията за 2024 г. в съответствие с изискванията за декарбонизация и намаляване на въглеродния отпечатък.
Тихомир Вичев за приложението на "Син амоняк" като отговор на изискванията и тенденциите, произтичащи от "Зелената сделка", както и необходимостта от устойчиво повишаване на конкурентоспособността на производството в Агрополихим АД.
ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРЕВАРВАЩА ВРЕМЕТО: СЛЪНЧОГЛЕД
 ИНТЕРВЮ С ВЕНЕЛИН ДЕЛГЯНСКИ | ОПИТ ОТ ИНСТИТУТ ПО ЦАРЕВИЦАТА - КНЕЖА  Комбинацията на биостимуланта АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС и азот фиксиращите бактерии на Меди+Р дава революционни резултати в земеделието и ви носи ползи в 4 направления, касаещи намаление на разходите за производство: По-висок и качествен добив Новата технология стимулира растежа на корените и усвояването на хранителни вещества, предоставяйки по-висок и качествен добив. Компенсира до 1/3 активно вещество азот на дка от пълната азотна торова норма Спестете от азотни торове и намалете негативните ефекти, предизвикани в околната среда. Намалява разхода на гориво при обработка на почвата Подобрете структурата на почвата и намалете…
Тихомир Вичев - Мениджър продажби на АФЕР България за стъпките, които компанията е предприела още от 2005 г за ограничаване на въглеродните емисии като резултат от производството на азотни и фосфорни торове. Проблемът с въглеродните квоти и необходимата защита на интересите на европейските производители в сектор Земеделие.
Павел Павлов - Регионален агроном-консултант на Агрополихим АД за приложението на течния азотен тор UAN и UAN със сяра при есенните култури.
Страница 1 от 44

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand