17 Май 2021

Семена

ЛУМИПОЗА, ГАЛЕРА СУПЕР, БЕЛКАР И ШАДОУ - ЕФЕКТИВНИ В РАПИЦА
РАСТИТЕЛНАТА ЗАЩИТА НА КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС В РАПИЦА Опитното поле на Кортева Агрисайънс в землището на с. Могила, обл. Стара Загора, при  домакини „Диневи 01“, и тази година очарова с прекрасния вид на цъфтящата рапица от  новите и познати високодобивни хибриди на Пионер. Заслугата е не само  на генетиката, но и на растителната защита, която започва с обеззаразяването на семената с новия фунгицид  Лумипоза, който действа и като биостимулатор.    
ЕФЕКТИВНАТА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС В ПШЕНИЦА
 ОПИТ ОТ ЧИРПАН – „ЗЛАТЕКС“ ООД   Корело Дуо, Дебри Супер Едно,  Алегро и  N-LOK  показват и тази година силата на изпитаните и нови продукти на Кортева Агрисайънс в  житните култури.     Как ще опазят посева от плевели и болести  в нивите  на „Златекс“ ООД – научаваме този ден, в края на април, докато пръскането на младата пшеница  е в пълен ход.
СЛЪНЧОГЛЕД ОТ ПИОНЕР – ИНОВАЦИИ ЗА РЕКОРДИ
  СЕИТБА В ОПИТНОТО ПОЛЕ НА „ЗЛАТЕКС“ ООД - ЧИРПАН Сеитба на слънчоглед в опитното поле на Кортева Агрисайънс в Чирпан при „Златекс“ ООД. Познати и нови хибриди от всички технологии ще покажат за поредна година най-висок стандарт по отношение на добивност и качество на продукцията. Това е Пионер – сигурност, иновативност, широка гама от продукти за всякакви природо-климачитни условия. Специално на това поле най-много му прилятат Експрес толерантните хибриди и Клиърфийлд плюс селекцията, доказани лидери в своя сегмент.
РАПИЦА ОТ ПИОНЕР – ВИСОКА МАСЛЕНОСТ, СТАБИЛНИ ДОБИВИ
  ОПИТНО ПОЛЕ В С. МОГИЛА – „ДИНЕВИ 01“ И тази година генетиката в рапица на Пионер – Кортева Агрисайънс печели стабилни позиции с новите предложения в основните сегменти на отглеждане. Все повече земеделци залагат на предимствата на пионерските хибриди рапица – висока масленост, стабилни добиви и устойчивост на болести. В стопанството на „Диневи 01“ в с. Могила са засяти хибриди, за които е добре да знаем повече, защото са важна част от бъдещето на тази култура у нас.  
   "ЦАРЕВИЦАТА - ЦАРИЦА НА ПОЛЯТА" - ДЕМО ОПИТ - С. КРУМОВО Единадесет хибрида Декалб засява Байер тази пролет на опитното поле в с. Крумово при братя Райчеви в рамките на проекта „Царевицата – царица на полята“. Целта е да се достигне максималния потенциал на културата в български условия. До повече от два тона зърно от декар при интензивно отглеждане - възможно ли е да се достигне този добивен праг? Агрономите и учените са оптимисти. Интервю с Николай Черкезов - Мениджър Ключови Клиенти, Регионален Мениджър Южна България и Йордан Райчев - ""Братя Райчеви" ООД - с. Крумово.  
Отглеждане на царевица при стресови условия – интервю с Бариш Уксен, Технически ръководител за семена, район Черно море (България, Румъния, Македония и Молдова) в Синджента
Наскоро екипът на Синджента - Експертите в семена, органзира уебинар (онлайн събитие) на което г-н Уксен сподели ценна информация за „Отглеждане на царевица при стресови условия, критични моменти. Както и  основни характеристики на новите хибриди царевица от Синджента- експертите в семена!“ След теоретичната част Техническият ръководител за семена отговори и на въпроси, зададени от българските земеделски производители. Г-н Уксен по време на уебинара споделихте, че имате разработка за нова eлитна генетика - Артезиан, която помага на земеделците да се справят със стресовите условия. Бихте ли споделили какво носи технологията Артезиан на земеделските производители? Първото, което ни дава генетиката Артезиан са…
Страница 1 от 78

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand