13 Юни 2024

Семена

Станой Михов - Маркетинг мениджър на Лидеа България с интервю от Бата Агро 2024 - акценти в портфолиото на компанията на прага на новата кампания. Два хибрида рапица от ново поколение, както и отлично представяне на царевичните хибриди, сред които се отличава ЕС Милади ФАО 350 и при слънчогледите ЕС Цейлон SU. Генетиката на Лидеа ви гарантира стабилни добиви от есенните и пролетните култури и полезни консултантски услуги от професионалния екип на компанията в цялата страна.  
Атанас Парушев - Технически представител за Северна България с интервю от Бата Агро 2024 за познати и нови сортове пшеница, ечемик, царевица и слънчоглед, които можеха да се видят на опитното поле в Стара Загора. Три нови сорта пшеница - Солиндо ES, Базалтик ES и Сонатин CS ще отговорят на големия интерес към генетиката на Лидеа. Рапица с два нови хибрида, слънчоглед и царевица - във всички култури компанията има атрактивни предложения за сезон 2024-2025 г.
ОТКРИТ ДЕН В С. СЪРНЕВО, ОБЛ. СТАРА ЗАГОРА Николай Петров - Търговски представител на Лидеа за обл. Стара Загора и Сливен представи пред земеделци на Открит ден в демо поле край с. Сърнево, обл. Стара Загора, доказали се в практиката на много стопанства сортове пшеница и ечемик, подходящи за условията на региона и известни с високото качество на зърното.   /
Интервю с Явор Параланов - Търговски директор на Агредо ЕООД на Открит ден в с. Бъдеще, обл. Стара Загора. Визия за устойчивото земеделие в съвременните сложни климатични и икономически условия.
ПШЕНИЦА, ЕЧЕМИК И БИОСТИМУЛАТОРИ ОТ АГРЕДО - ДЕМО ПОЛЕ КРАЙ С. БЪДЕЩЕ Агредо ЕООД представи съвместно с БАСФ на демо поле край с. Бъдеще, обл. Стара Загора, на първия от тазгодишните Открити полски дни в Северна и Южна България 4 сорта мека и 1 сорт твърда пшеница, 2 сорта фуражен ечемик и технология за отглеждане с приложение на Райса Микс, Натурамин и други биостимулатори, които помагат на растенията да преодолеят стреса от неблагоприятните климатични условия. Димитър Петков - Управител на Агредо ЕООД, Явор Параланов - Търговски директор и Иван Нейков - Търговски представител за Южна България направиха анализ на актуалното…
ОТКРИТ ДЕН НА СЕМЕНАРСКА КЪЩА САДОВО  Открит ден в с. Чешнегирово, интервю с доц. д-р Марина Марчева.
Страница 1 от 96

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand