20 Януари 2020

Семена

Субаро HTS  Високодобивен Стабилен Високомаслен! За висока рентабилност в Експрес™ технологията заложете на Субаро HTS – логичният избор на професионалистите ! Едни от най-високодобивните хибриди слънчоглед, които отглеждат във фирма Агро  Сантино ООД в с. Тотлебен, обл. Плевен, са от генетиката на Синджента - Неома и Субаро. Главният агроном Мирослав Георгиев  не случайно ги избира   - специално Субаро вече 4-та година, защото е високодобивен, стабилен,  високомаслен.  Характерно за хибридите на Синджента  е и това, че са  пластични, устойчиви на стрес, с добри резултати,  независимо от капризите на времето, които не подминаха района и това лято.  Интервю с Мирослав Георгиев.   
Лимагрейн България представи на Деветия Агро Семинар на Националната Асоциация на зърнопроизводителите богатото си портфолио в слънчоглед и царевица за 2020-та година. Следваща стъпка в бъдещето са технологиите от последно поколение STARCOVER и HYDRANEO, високодобивните хибриди царевица и слънчоглед във всички сегменти на производството. Предложенията на Лимагрейн съчетават генетичен потенциал и експертиза и са подкрепени с реални резултати от многобройните опити и масови посеви в разнообразни почвени и агроклиматични условия. Интервю с Димитър Бързаков - Продуктов Мениджър на Лимагрейн България.
Интервю с Николай Георгиев - Мениджър Кампании за царевица и житни култури от Девети Национален Агро Семинар на НАЗ - нови продукти за растителна защита в житни култури за 2020 г. в портфолиото на Синджента България.
ТЕХНОЛОГИЯ АРТЕЗИАН – НОВАТА ЕЛИТНА ГЕНЕТИКА ЦАРЕВИЦА ОТ СИНДЖЕНТА за по-добро справяне с предизвикателствата от засушаването и високите температури! Синджента България представи на Деветия Агро Семинар на НАЗ иновативнотоси портфолио в царевица и житни култури за 2020 г. Кои са акцентите в него, новите и познати продукти , на които земеделците могат да разчитат, за да повишат добивите и рентабилността в своето производство в условията на климатичните промени и европейските стандарти за растителната защита и екологията. Интервю с Николай Георгиев.  
Байер КропСайанс убедително заявява своите силни позиции в основните култури с превъзходните си продукти за растителна защита и доказаното качество на хибридите Декалб в царевица и рапица. На Деветия Агро Семинар на Националната Асоциация на зърнопроизводителите компанията представи акцентите в портфолио 2020-та година. Новите продукти поставят нови стандарти в отглеждането на културите, за постигане на максимални добиви и печалба в производството. За участниците в семинара беше интересно да научат кои са звездите в портфолиото на Байер Кропсайанс за 2020-та година. Новите изисквания към земеделското производство налагат и нов подход в растителната защита с грижа към околната среда, почвата и здравето…
 Интервюта със земеделци: Пламен Генчев, Жечко Андрейнски, Минчо Минчев за опита им с продуктите на Байер КропСайанс и партньорството си с компанията, записани на Деветия Национален Агро Семинар на НАЗ в Пловдив.
Страница 1 от 63

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand