21 Февруари 2024

Семена

Димитър Дачев - представител на "Клас 95" - с. Татарево, обл. Хасково, за опита си с отличния фунгицид на Байер Кропсайънс - Солигор® в житните посеви. Солигор® е вегетационен, системен, широкоспектърен фунгицид с предпазен, лечебен и изкореняващ ефект. Продуктът съдържа ново поколение триазол (протиоконазол), допринасящ за отличния фунгициден ефект. Интервю от семинар за фермери в Хасково.
Димитър Дачев - представител на "Клас 95" - с. Татарево, за опита си от 2023 г. с ефективния хербицид на Байер Кропсайънс - Пасифика Експерт в житните посеви. Интервю от семинар за фермери в Хасково.
Ангел Косев - Представител на Байер Кропсайънс за обл. Ямбол и Сливен за промоционалните предложения на компанията при закупуване на Пасифика Експерт - селективен вегетационен хербицид от групата на сулфонилуреите с пълно системно действие и за пакета Хусар Клас плюс Солигор. Интервю от семинар за земеделци в Ямбол.
Николай Черкезов - Регионален Мениджър на Байер Кропсайънс за Южна България с актуална информация от Семинар за фермери в Ямбол за промоционалните предложения на компанията при покупка на семена от царевица ДЕКАЛБ заедно с хербицид.
Кортева Агрисайънс представи пред земеделци от области Пловдив, Пазарджик и Хасково на техническа среща във Велинград портфолиото на компанията в слънчоглед и царевица за сезон 2024 -та година. Новите хибриди в Експрес и Клиърфийлд технологиите и успешните попълнения в листата при царевица бяха акцент в презентацията на Иван Дражев – Маркетинг и продуктов мениджър на Кортева Агрисайънс България. Новата генетика е с ключови предимства за рентабилното, устойчиво производство.
СЕМИНАР ЗА ФЕРМЕРИ В СТАРОСЕЛ При много голям интерес от близо 400 земеделци, Лидеа България в партньорство с КВС Агро България и НИК Електроникс представи на семинар в Старосел своето доказано конкурентно портфолио в царевица, слънчоглед и сорго за 2024 г. Добре позната и приета от българските фермери е селекцията, която предлага Лидеа, като наследник на 80-годишна експертиза , гарантираща добавена стойност в основните полски култури. Акцент на срещата в Старосел бяха новите работещи решения в царевица, слънчоглед и сорго, които добавят сила в генетичния потенциал на растенията. При слънчогледа технологиите Or Master, Mildew Master и Boost &Go Master осигуряват…
Страница 1 от 95

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand