05 Март 2021

Семена

Отглеждане на царевица при стресови условия – интервю с Бариш Уксен, Технически ръководител за семена, район Черно море (България, Румъния, Македония и Молдова) в Синджента
Наскоро екипът на Синджента - Експертите в семена, органзира уебинар (онлайн събитие) на което г-н Уксен сподели ценна информация за „Отглеждане на царевица при стресови условия, критични моменти. Както и  основни характеристики на новите хибриди царевица от Синджента- експертите в семена!“ След теоретичната част Техническият ръководител за семена отговори и на въпроси, зададени от българските земеделски производители. Г-н Уксен по време на уебинара споделихте, че имате разработка за нова eлитна генетика - Артезиан, която помага на земеделците да се справят със стресовите условия. Бихте ли споделили какво носи технологията Артезиан на земеделските производители? Първото, което ни дава генетиката Артезиан са…
Таня Петкова и Антон Йорданов за предложенията в царевица и слънчоглед на Saaten Union за сезон 2021 г. Нови и познати високодобивни хибриди. Резултати от жътва 2020 в Североизточна България.
Таня Петкова и Антон Йорданов за предложенията в царевица и слънчоглед на Saaten Union за сезон 2021 г. Нови и познати високодобивни хибриди. Резултати от жътва 2020 в Южна България.
Таня Петкова и Антон Йорданов за предложенията в царевица и слънчоглед на Saaten Union за сезон 2021 г. Нови и познати високодобивни хибриди. Резултати от жътва 2020 в Северозападна България.
Таня Петкова и Антон Йорданов за високодобивните хибриди царевица и слънчоглед на Saaten Union - предложения за 2021 г. Резултати от жътва 2020 в Централна Северна България.
През последните години един от най-актуалните проблеми при Слънчогледа се оказва Маната – гъбен патоген, който зимува като мицел в остатъците от болните растения и може да запази своята жизненост до 5-6 години, а дори и повече. Маната вече се наблюдава във всички райони на страната и се разпространява достатъчно бързо, за да причини сериозни загуби на стопаните. Вижте повече във видеото, където експертът по слънчогледовата култура Реми Руане обяснява повече за контрола и методите на борба с този патоген, както и не пропуска да включи коментари за другия, не по-маловажен проблем, който срещаме в България – синята китка при…
Страница 1 от 78

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand