26 Февруари 2020

ТВ предавания

CORTEVA AGRISCIENCE™  предлага  ефективните хербициди  ПАЛАС И КОРЕЛО ДУО при смесено заплевеляване в житни, както  и решения за  контрол на плевелите в  царевица . Още информация за  офертите на големите компании от техническите семинари за фермери,  ще  чуете в предаването днес. Тимак Агро представи портфолиото си  в Поморие, Еуралис семена – с обогатена продуктова листа за 2020-та , ФМС -  пакетни предложения за сезона, Топрекс – растежен регулатор и фунгицид в рапица от Синджента.
Наближава време за усилената работа на полето. Сега е моментът, в тези последни по-спокойни дни, земеделците да заредят базата данни с информация. Какво предлагат компаниите като семена, растителна защита и торове, кои оферти са най-изгодни - това е въпросът пред всеки стопанин. Продължаваме с интервюта от зимните семинари, с които фирмите стартират сезон 2020. Днес ще чуем най-важното от офертите на Тимак Агро – от семинара в Поморие, на ФМС – промоционални пакети, на Лимагрейн – от семинара в Правец, Еуралис Семена - интервю от срещата в Поморие, Топрекс – растежен регулатор и фунгицид от Синджента – мнение на Ангел…
Актуалните предложения за семена, растителна защита са на дневен ред. По традиция януари и февруари са месеци за семинари и срещи с фермерите. Днес ще чуем най-интересното в портфолиото на Кортева Агрисайанс – растителна защита в житни от семинара в Шумен, Синджента – анализ на високоолеиновия сегмент, хибрида Орфеус от технологията Артезиан, мнения за Атлантис Флекс други продукти на Байер КропСайанс – интервюта с фермери, ще върнем лентата назад към пролет 2019-та с репортаж от гр. Славяново – устойчиво земеделие с технологиите на Агромио, пръскане край с. Ресен с биостимулатора Натурамин Плюс на Агредо, браната CERTOS 6001-2TX на AMAZONE при…
На прага на новата кампания говорим отново за пролетните култури, за сеялки и борбата с плевелите, болестите и неприятелите. В репортажите днес ще видим: Акселерон – система за третиране на семената вече и в царевица - от Декалб, Субаро – високодобивният хибрид от Синджента за максимални добиви в Експрес технологията, цялостна технология в лозята от Суммит Агро, Манекро – новият хибрид оранжерийни домати, сеялката от AMAZONE EDX 6000 ТС – отлична работа в пролетната кампания, изпитани решения от ФМС за контрол на плевели и болести в житни. Академия за фермери – идеи за устойчивото земеделие.
Скъпи приятели, Честита да ви е Новата 2020-та Година! Здраве и благоденствие за вас и семействата ви, успешна година за бизнеса и личните ви дела! В днешното предаване ще ви срещнем с интересни хора от бранша, ще говорим за новите идеи в земеделието, които идват като отговор на предизвикателствата на климата и икономическите условия. Някои интервюта записахме на Националния семинар на НАЗ. Ще чуем предложенията за 2020-та от Синджента, Кортева Агрисайанс, Суммит Агро, Белхим КропПротекшън, а от Академия за фермери - Георги Мантарлиев и Джеф Клейдън – необходимата промяна.
Големите компании в сектора се готвят за новата 2020-та с обновени продуктови листи и атрактивни предложения за земеделците. На Деветия Национален Агро Семинар на Националната Асоциация на зърнопроизводителите чухме интересни новости, които споделяме с вас в днешното предаване. Иновиции от БАСФ, Синджента, Кортева Агрисайанс, Байер КропСайанс, Лимагрейн. Исабион е новият биостимулатор от Синджента, за който научаваме на срещата за лозари и овощари във Велинград.
Страница 1 от 65

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Галерия

Успешното земеделие на България - 19-ти филм,  2019 г.

Успешното земеделие на България - 18

Успешното земеделие на България - 17

Успешното земеделие на България - 16

Успешното земеделие на България - 15

Успешното земеделие на България - 13

Успешното земеделие на България - 12

Земеделие 2015

Успешното земеделие на България - 8

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand