30 Септември 2020

ТВ предавания

 Жътвата на слънчогледа показва кои хибриди се отличават с най-висока устойчивост на стрес и суша, на кои хибриди могат да разчитат стопаните през следващия сезон. Портфолио Фарм в Димитровград е витрина на богатата продуктова листа на Кортева Агрисайанс в слънчоглед и царевица - Борислав Лачев. ЕС Ароматик на Еуралис е предпочитаният хибрид в с. Мадан, фирма Пивел - интервю с Иван Спиров. Криза означава възможност – твърди Георги Мантарлиев и земеделските производители Димитър Ненов и Кунчо Кунчев - репортаж от Славяново и Вързулица.
 Нови и познати хибриди царевица и слънчоглед на демонстрационната платформа Портфолио Фарм 2020 – в землищата на с. Иново и с. Рупци, обл. Видин. Владимир Груев, Ина Винкова и Николай Найденов – какво показа този сезон отличната генетика на Пионер. И още в предаването: хибридът на Еуралис - ЕС Ароматик SU , отзиви от с. Мадан, Видинско, Елица Владова, биостимулаторът Шигеки на Суммит Агро – Евгения Велинова, сортове пшеница на КВС Момонт, представени от фирма Агредо в с. Градище– Мирослав Петров.
  Портфолио Фарм в с. Асеновец – какво показват новите и познати хибриди царевица и слънчоглед на Пионер Кортева Агрисайанс - Йордан Тенев и Данчо Данев, ефектът от Вибранс Дуо, обеззаразителя от Синджента – мнение на Петър Лазов от с. Поручик Кърджиево, обл. Добрич, ЕС Метод – пластичен хибрид за високи добиви от Еуралис в репортаж от Видинско – Лъчезар Лазаров и Иван Спиров, Микоаплай Ендомакс – ползата от микробиалния тор на Суммит Агро – Милена Минчева от гр. Генерал Тошево.          
Портфолио Фарм 2020 представи на повече от десет локации в Северна и Южна България широка гама от високодобивни хибриди царевица и слънчоглед във всички технологии на отглеждане. Днес ще видим царевица при поливни условия в демо полето на с. Болярско, обл. Ямбол – интервю с Марин Маринов и Валентин Реджев. И още в предаването: високодобивните хибриди слънчоглед на БАСФ - демо поле в землището на Долни Дъбник представя Ивайло Георгиев. Жътва на рапица – хибридът ЕС Цезарио в с. Цар Асен, обл. Търговище, при Драгомир Дончев , рапица – отгледана по технология на Тимак Агро от „Ветекс-4“ ООД– с. Дянково.…
 Изборът на семена и обеззаразители за есенните култури, как се представят царевицата и слънчогледа от различните селекции , това са въпросите на деня и акцентите в нашите репортажи от страната. Започваме с Вибранс Дуо, обеззаразителят от Синджента – мнение от фермер в Русенско, Портфолио Фарм в Карнобат – Пенчо Янев, новости от Пионер Кортева Агрисайанс в слънчогледа, Систива и топ фунгицида Приаксор на БАСФ – репортаж от с. Щръклево, ЕС Джанис CLP от Еуралис – видео от Попово, резултати от жътвата на пшеница - сорт Авеню от Лимагрейн, по технологията Но-тил.  
  В днешното предаване отново ще говорим за резултатите от жътвата на пшеницата и рапицата. Имат думата : Илия Илиев от с. Сенокос, обл Добрич – високодобивните хибриди рапица от Синджента, Марияна Петрова – ЗК „Златен клас“, с Щръклево, Систива и Приаксор от БАСФ – отлична защита в житни, Здравко Босев – Портфолио Фарм в с. Обнова, слънчогледовите хибриди на Пионер, Владимир Желев и Живка Георгиева от Алфатар – иновация в торенето на рапица от Агрополихим, Драгомир Дончев от с. Цар Асен - 382 кг от дка при рапицата от ЕС Цезарио на Еуралис, Маза 4 и Шигеки – топ…
Страница 1 от 68

Banner

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Галерия

Успешното земеделие на България - 19-ти филм,  2019 г.

Успешното земеделие на България - 18

Успешното земеделие на България - 17

Успешното земеделие на България - 16

Успешното земеделие на България - 15

Успешното земеделие на България - 13

Успешното земеделие на България - 12

Земеделие 2015

Успешното земеделие на България - 8

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand