27 Октомври 2021

ТВ предавания

 С пълна сила вървят жътвите на пролетните култури, а фирмите отчитат добивите и сравняват хибриди и технологии. Кои са най-подходящите за всеки отделен район и климатични условия – това ще кажат агрономите, които тези дни са при комбайните и кантарите. А ние снимахме за вас жътви: в с. Рупци, Видинско – слънчоглед на Saaten Union, представляван у нас от Рапул България. Пионерските хибриди видяхме на демо жътва в с. Равно поле, обл. София. Суммит Агро – цялостна технология за опазване на лозята, съвместен опит с АУ – Пловдив. Какво ново да очакваме догодина в растителната защита на житните култури от…
 Пионерският хибрид царевица Р9363 достигна 1200 кг от декар при неполивни условия! Отличен добив за стопаните от фирма „ИСМ91“ - с. Орляк, обл. Добрич. С радост ще ви покажем още успешни жътви: прекрасен резултат от слънчогледа в кооперация „Дибич“ – отгледан с торове и биостимулатор на Тимак Агро България. Царевица, селекция на Декалб с високи добиви в Кооперация „Изток“ – гр. Шабла. Над 900 кг от декар пшеница на Лимагрейн в с. Иваново, обл. Хасково. Драйвър CL на SAATEN UNION– отлични добиви в с. Рупци, обл. Видин.
 Можем ли с по-малко обработки и с биологични продукти да получаваме стабилни добиви в едно рентабилно производство. Земеделска кооперация в с. Караисен с председател Ивайло Боянов и Иван Събев от с. Вързулица имат категоричен отговор – и могат да го докажат с царевицата и слънчогледа, които отглеждат. И още в предаването днес: тeчeн тор UAN със сяра от Агрополихим АД - приложение в малини, репортаж от Попово. Високоолеиновите слънчогледи от Пионер – Портфолио Фарм 2021 в с. Горна Студена. Лидеа с богато портфолио в царевица, слънчоглед и сорго – Открит ден в с. Паскалево. Цялостна програма за подхранване в малини…
 Лозя, опазени от мана с фунгицидите на Кортева Агрисайънс – репортаж от с. Кошава, обл. Видин – това ще видим в предаването днес. И още – приложение на течния азотен тор UAN на Агрополихим в рапица – как се е отразило на добива в полетата на "Агротида" – Исперих. 1004 кг от декар пусна пшеницата сорт Апилко на Лимагрейн при жътвата в Раднево. Портфолио Фарм в с. Езерче, обл. Разград – нови и познати хибриди във всички технологии при слънчогледа. Тимак Агро – цялостна технология за торене в овощни и лозя. Репортаж от Сливенско.
Големите демонстрационни платформи на пролетните култури – традиционни през август, и тази година са витрина на най-доброто, създадено от световните компании в генетиката на царевица и слънчоглед. Портфолио Фарм в с. Езерче, обл . Разград - царевица от Пионер - познати и нови предложения. Ридомил Голд Комби от Синджента – перфектна защита срещу мана по лозата. Пълна технология от Тимак Агро в овощни и лозя – репортаж от Сливенско. Първа Демо платформа на Лидеа - в землището на с. Вълчитрън, с домакин Георги Таров.    
Над 900 кг от декар пшеница жънат комбайните в землището на с. Иваново, общ. Харманли, при Георги Георгиев – Тера 95. Христо Христов за сортовете пшеница и ечемик на Лимагрейн. И още в предаването: UAN - течният азотен тор на Агрополихим дава отлични резултати в оранжерия с домати в Калековец. Ефективното хранене в царевица и слънчоглед от Тимак Агро - Открит ден в Славяново. Пестицид ЕООД – лидер в семепроизводството у нас – Борис Колев. Сулфотрек и Никоган – перфектна комбинация в царевица от Адама – Илия Славов.      
Страница 1 от 72

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Галерия

Изтича срокът за предоставяне на документи по мярка 11 „Биологично земеделие“ от ПРСР 2014-2020 г.

Успешното земеделие на България - 19-ти филм,  2019 г.

Успешното земеделие на България - 18

Успешното земеделие на България - 17

Успешното земеделие на България - 16

Успешното земеделие на България - 15

Успешното земеделие на България - 13

Успешното земеделие на България - 12

Земеделие 2015

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand