30 Юни 2022

Растителна защита

 ХЕРБИЦИДНАТА ЗАЩИТА С ОТЛИЧНИРЕЗУЛТАТИ ВЪВ ВРАЧАНСКО Отново във Врачанско на поле с пшеница сме свидетели на безкомпромисното действие на изпитаните хербициди на Кортева Агрисайънс - ПАЛАС И ДЕРБИ СУПЕР ЕДНО. Как са приложени – научаваме сега. Марио Маринов, Агроном-консултант Растителна защита за области Враца, Монтана и Видин.
ОТКРИТ ДЕН НА КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС - КАСПИЧАН Винаги в крак с потребностите на фермерите от нови продукти за справяне с проблемните плевели и болести по културите, Кортева Агрисайънс непрекъснато обновява своето портфолио. На опитното поле край Каспичан фермерите от региона можаха да видят отличния резултат от приложението на уникалните иновации Унивок, Квелекс и Иновор, които са нова стъпка в растителната защита на житните култури. Интервю с Владимир Аврамов, Емин Мехмедов и Крум Тонев.  
 ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ В ДЕМО ПОЛЕ НА КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС - КАСПИЧАН Кортева Агрисайънс представи на демо поле край Каспичан своите изключително успешни схеми за растителна защита в основните полски култури. Царевица, чиста от плевели, видяха фермерите на открития полски ден, на който имаха възможност да чуят анализа на агрономите за действието на доказаните продукти от листата на компанията и конкретните препоръки за растителната защита в региона. Интервю с Емин Мехмедов, Регионален Представител Растителна защита за обл. Шумен, Разград, Търговище и Силистра.
КОНТРОЛ НА ПЛЕВЕЛИТЕ В ЦАРЕВИЦА ОТ КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС – ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО На демо полето в землището на с. Горно Александрово, Кортева Агрисайънс представи три различни комбинации от хербицидно третиране, в комбинация N- LOC – азотен стабилизатор, който е особено актуален в сегашните икономически условия. Интервю с Валентин Реджев.
ОТКРИТ ДЕН В С. ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО, ОБЛ. СЛИВЕН Експрес технологията се доказа през годините като ефективна, икономична и лесна за приложение с хибридите на Пионер, добре познати и обичани от българските фермери. На демонстрационното поле в с. Горно Александрово видяхме приложението на хербицида Експрес, който успешно се справя с плевелите в този посев. Интервю с Валентин Реджев.
ОТКРИТ ДЕН В С. ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО, ОБЛ. СЛИВЕН Откритият ден на Кортева Агрисайънс в землището на с. Горно Александрово, обл. Сливен, събра над 70 земеделци от региона за поредното представяне на иновативните, работещи решения в растителната защита на основните култури – пшеница, царевица и слънчоглед. Новите продукти в пшеница, актуални предвид климатичните и икономически условия, са изпитани в различни комбинации, за да може всеки земеделец да открие своята схема за висок добив и качество на продукцията. Хербициди, фунгициди и биостимулатори - в какви дози и кога са приложени – Валентин Реджев.
Страница 1 от 139

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand