30 Юни 2022

Други

Поредица ПИТАЙТЕ ЕКСПЕРТА: ЦАРЕВИЦА ЗА СИЛАЖ
В това видео ще научите повече за силажната царевица или това, което в Лимагрейн наричат – LGAN. Продуктова линия, която компанията разработва през последните 40 години, като комбинира агрономически и зоотехнически познания, касаещи изхранването на животните. Мартин Казо, маркетинг мениджър по Силажната царевица в Лимагрейн Европа, обяснява за разнообразието на силажа по отношение на основните видове диети при изхранването на животните и дава съвети как да се избере правилния хибрид царевица в това отношение.
В броя: Демо сеитба на слънчоглед и царевица - хибриди на Пионер, в землището на с. Яздач, общ. Чирпан, на полета, обработвани от Булагро Груп Холдинг ЕАД. Интервю с Тихомир Острешев - Регионален представител на Пионер Семена и Генко Митев - Ръководител производство в Булагро за топ хибридите на Пионер. Синджента - иновации в лозарството - репортаж с интервю за опита на италианските гроздо и винопроизводители, Хибридите на SAATEN UNION- интервю с Таня Петкова - Управител на Рапул България от Агра 2017 - предложенията за 2017 г., фермери за продуктите на FMC в царевица и слънчоглед. Гибралтар - рай за…
Филм за успешните технологии в зърнопроизводството и лозарството - семена, растителна защита, торене и техника - фермери за опита си през стопанската 2014-2015 г. с продуктите на БАСФ, БАЙЕР КРОПСАЙАНС, ПИОНЕР СЕМЕНА, ДЮПОН РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА, СИНДЖЕНТА, АДАМА ГРУП , ЕУРАЛИС СЕМЕНА, ТИМАК АГРО, FMC.
Два Сребърни Медала за своите отлични вина от собствени лозя спечели на Винария 2015 г. Дивес Естейт - за Розе Специална Селекция и за Каберне Совиньон Барик.
ДИВЕС - ВИНА ОТ СОБСТВЕНИ ЛОЗЯ!
ДИВЕС - ВИНА ОТ СОБСТВЕНИ ЛОЗЯ!

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand