26 Май 2024

БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПРОМЕНЛИВОТО ВРЕМЕ: ЗАЛОЖЕТЕ НА СИЛАТА НА АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС

19 Май 2023

Месец Май носи чести валежи, които са от важно значение за развитието на житните култури. Обилните дъждове по време на наливане на зърното обаче могат да се окажат неблагоприятни за растенията, ако не се действа превантивно.

След зачестилите дъждове от последните дни, се очаква затопляне на времето. За съжаление, повишаването на температурите при промяната в метеорологичните условия, може да предизвика появата на различни болести като жълта и кафява ръжда, брашнеста мана и др. Тези заболявания могат да попречат на развитието на културите, а очакваното намаление на добива в такива случаи е около 30%.

За да се справят ефективно с тези предизвикателства, е изключително важно земеделските производители да следят развитието на пшеницата.  Най-адекватното решение, в тези периоди на топло и влажно време, е третиране на растенията с Амалгерол Есенс в доза 200 мл/дка (или Амалгерол в доза 300 мл/дка) и фунгицид.  С този подход фермерите могат да постигнат забележителен успех и да предпазят културите от вредното въздействие на болестите.  

>>> Защо АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС действа толкова добре?

При третиране през месец Май с Амалгерол Есенс се наблюдава значително подобрение в хабитуса  на културите благодарение на 7 компонентния състав на продукта, което води до:

  • подобряване структурата, задържане на влага и активиране на живота в почвата;
  • насърчаване растежа на корените, което позволява по-добър достъп до хранителни вещества в почвата;
  • растенията добиват наситено зелен цвят и се постига удължаване на жизнения им цикъл

2 АМЕ Как действа

>>> Защо е полезно това?

Растенията получават достатъчно храна по-продължително време, което води до по-високи добиви по време на прибиране на реколтата. Амалгерол Есенс дава възможност на културите да се развият пълноценно дори в предизвикателни метеорологични условия.

Българските земеделски производители не трябва да позволяват на външни фактори да попречат на успешното развитие на техните култури.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СИЛАТА НА АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС И ОТКЛЮЧЕТЕ ИСТИНСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ВАШАТА РЕКОЛТА!

3 Пшеница АМЕ 2023

>>> Свържете се днес с нашите търговски представители, за да научите повече за забележителните предимства на Амалгерол и Амалгерол Есенс

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand