17 Май 2021

ТЕХНОЛОГИЯ АРТЕЗИАН - Нова елитна генетика за максимални добиви от царевица на Syngenta

06 Декември 2019

ТЕХНОЛОГИЯ АРТЕЗИАН – НОВАТА ЕЛИТНА ГЕНЕТИКА ЦАРЕВИЦА ОТ СИНДЖЕНТА за по-добро справяне с предизвикателствата от засушаването и високите температури!

Технология Артезиан – новата елитна генетика царевица от Синджента за по-добро справяне с предизвикателствата от засушаването и високите температури!

Сушата представлява „най-голямата опасност“ като резултат от глобалното затопляне и може да застраши производството на една пета от населението в световен мащаб.

В целия ЕС напояването на селскостопански култури има голямо влияние върху наличните водни ресурси и вододайните зони. Това повлиява най-значително на южните части на Европа , където селското стопанство консумира повече от две трети от общата използвана вода. В отговор на тези предизвикателсктва Синджента инвестира огромен ресурс в селекцията и създаване на нови хибриди, които са по-устойчиви и пластични на променящите се условия на околната страна. Още през 2018 година Синджента България представи първите три хибирда от новата елитна генетика на технология Артезиан /Скорпиус ФАО 240, Коринтос ФАО 310 и Орфеус ФАО 360/.

В резултат на отличното предстваяне на хибридите от технология Артезиан ние екипът на Синджента сме изключително горди, че очакванията за стабилни и сигурни добиви се потвърдиха за втора поредна година. Това ясно покавава, че посоката в която вървим е правилна и решенията, които предоставяме на земеделските производители са конкретни за съответния регион, което осигурява реализиране на максимални резултати.

През новия сезон ще предтсавим два нови хибирда от технология Артезиан, а именно Премео ФАО 400 и Кариока ФАО 480. Двата нови хибрида са подходящи за условията на България, като резултатите през 2019 са повече от впечатляващи.

Само този сезон можете да се възползвате от възможността, която Синджента предоставя за ранна заявка на семена царевица!
Ако заявите семена царевица до 20 декември 2019 ще получите обратно в своята сметка бонус за всяка закупена торба!

Участвай ТУК: https://www.syngenta.bg/ranna-zayavka-semena-carevica-2020g

Последно променена в Понеделник, 09 Декември 2019 10:53

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand