17 Септември 2021

LG АПИЛКО – висок добив, високо качество на зърното

25 Юли 2021
 
ЖЪТВА LG ПШЕНИЦА ЗКПУ Тракия, гр. Раднево, обл. Стара Загора Жътвите са в разгара си, а селекцията на Лимагрейн при пшеницата продължава да доказва своите качества в лицето както на добре познатите Авеню, Анапурна, Алкантара, така и на новото поколение, застъпено тук от LG АПИЛКО. Нека видим и какво се случва, когато имаме съчетание от добре изведени практики при храненето на растенията и подходящи сортове. За целта ви показваме кадри от жътвата на поле, където Лимагрейн и Агрополихим си партнираха и успешно приложиха своята експертиза на практика – всеки в своята област.
LG АПИЛКО е средно ранна зимна мека пшеница, която е изключително подходяща за полета с усложнена фитосанитарна обстановка, намалява риска от паразитно полягане при нарушен сеитбооборот и предшественик царевица. Притежава всички предпоставки за стабилно поведение при различни типове почви. LG АПИЛКО е представител на новото поколение генетика и отчитайки добивите и поведението й на полето, твърдо може да кажем, че има своето място в сортовата структура на стопанствата. LG АПИЛКО – висок добив, високо качество на зърното.
Интервю с Диман Димов.
Последно променена в Неделя, 25 Юли 2021 07:24

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand