08 Декември 2021

БИОЕНЕРДЖИ И ПЕНЕРДЖЕТИК - ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ИВАН СЪБЕВ

13 Септември 2021

ОАЗИС НА СТАБИЛНИ ДОБИВИ И МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ -  това са посевите на иновативните земеделци, последователи на  идеите, които Академия за фермери и нейният основател Георги Мантарлиев от няколко години внедряват в България. През август посетихме няколко стопанства, в които  разликата между конвенционалното и  новото мислене в земеделието се открояват много ясно. 

Иван Събев – земеделски производител от с. Вързулица, е известен с опита си в отглеждането на основните полски култури по новите технологии, които Георги Мантарлиев въвежда с прилагането на биопродуктите на Биоенерджи и Пенерджетик. Царевицата е култура, която и тази година доказва предимствата на Опти тил технологията, прилагана тук. Ето как изглеждат растенията, които са издържали стреса от студената пролет и опасно горещите два месеца без дъжд – с температури, достигащи не рядко до 40-42 градуса! Отличното им състояние учудва дори Иван Събев, който е убеден последовател на новаторските идеи, въплътени в продуктите с марка Биоенерджи и Пенерджетик.

За Георги Мантарлиев – основателят на Академия за фермери, внедряването на биологичното земеделие с продуктите на Биоенерджи и Пенерджетик е мисия, в която дълбоко вярва и следва неотклонно. Тази мисия го отвежда при много фермери, които благодарение на съвместната им работа, за няколко години превръщат своите стопанства в оазиси на устойчиви икономически резултати и пример за отговорно отношение към земята - нашата най-голяма ценност. Интервю с Георги Мантарлиев и Иван Събев.

Последно променена в Понеделник, 13 Септември 2021 08:24

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

 

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand