28 Януари 2023

ДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР

16 Ноември 2022 124

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира своя Десети Национален Агро Семинар. Тази година е и първият юбилей на най-голямото събитие в земеделския сектор. Конференцията ще протече под надслов „Българско зърно за добра храна!“.

Събитието ще се състои на 24 и 25 ноември 2022 г. в Гранд Хотел Пловдив, град Пловдив.

Поканени са президентът Румен Радев, министърът на земеделието Явор Гечев, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Георги Тахов, както и представители на министерството и ДФЗ.  Членовете на НАЗ ще могат да вземат участие и да зададат своите въпроси към представителите на държавната власт в рамките на конференцията.

Националният Агро Семинар се утвърди като водещо престижно събитие в календара на земеделските производители, предоставящо възможности за срещи и дискусии относно най-иновативните и оптимални решения в областта на Зърнопроизводството.

Семинарната програма ще включва и презентации от партньорски компании, дискусии по актуални за бранша теми и обмяна на опит с гост-лектори. Ще бъде представен и първият по рода си цифров иновационен хъб за земеделие, който има за цел да обедини всички заинтересовани страни в агросектора с цел развитие на сътрудничество и създаването на съвместни разработки в полза на земеделските производители.

Генерален спонсор на Десетия Юбилеен Национален Агро Семинар е Агрополихим.

Лектори на втория ден от семинарната програма ще бъдат компаниите Синджента, БАСФ, НИК, Кортева, Екодарпол, Байер, Суммит Агро, ЮПЛ, Ню Сийд, Лимагрейн и Лебозол.

 
Оценете
(0 гласа)
Последно променена в Сряда, 16 Ноември 2022 08:21

Web Banner 300x250 12

Amalgerol Essence banner

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand